Anunt de licitatie

Programari Online
Informatii Covid 19

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 17 decembrie 2015, orele 10.00, licitatie publica cu strigare, in vederea inchirierii unei parcele de teren in suprafata de 42 mp, situat in Focsani, str. Cuza Voda 50-52, teren aflat in administrarea Spitalului, in vederea comercializarii de produse de covrigarie si Fornetti, produse alimentare destinate pacientilor internati in spital.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 17 decembrie orele 09.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237/6222257.

Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).